ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπιασαν τιμόνι τύφλα στο μεθύσι - Τους ανέκοψαν και πάνε Δικαστήριο

Έπιασαν τιμόνι τύφλα στο μεθύσι - Τους ανέκοψαν και πάνε Δικαστήριο

Δύο οδηγούς, που αποτελούσαν κίνδυνο για τους χρήστες του οδικού δικτύου, λόγω κατανάλωσης οινοπνεύματος, έθεσε εκτός δρόμου η Αστυνομία. Οι δύο οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους σε δρόμους της Λευκωσίας και της Πάφου, έχοντας στον οργανισμό τους ποσότητα αλκοόλ πολλαπλάσια του επιτρεπόμενου ορίου.

Πρώτος χρονικά καταγγέλθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης 38χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Γύρω στις 8.55μ.μ. χθες, το όχημα που οδηγούσε ο 38χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Ακακίου, ανακόπηκε για έλεγχο, από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου. Ο 38χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό άλκοτεστ, με θετική ένδειξη. Ακολούθως υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη τελική ένδειξη 116μg%, αντί 22μg%.

Ως αποτέλεσμα ο 38χρονος συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση της υπόθεσης.

Λίγες ώρες αργότερα, στη 1.50π.μ. σήμερα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο στο Παραλίμνι. Οδηγός του οχήματος ήταν 43χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης. Ως εκ τούτου μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη108μg%, αντί 22μg%.

Ο 43χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top