Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

(15:42) Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 01 Αυγούστου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της, στον αυτοκ/δρομο Λ/σίας – Λ/σού, προς Λ/σό, μετά την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη,λόγω οδικής σύγκρουσης, με ενεχόμενα 3 οχήματα, έχει κλείσει προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην περιοχή, παρατηρείται πυκνή κίνηση. Οδηγοί προσεκτικοί,χαμηλές ταχύτητες,αποστάσεις ασφαλείας.

(16:01) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος, o αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μετά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE