Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

(15:42) Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 01 Αυγούστου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της, στον αυτοκ/δρομο Λ/σίας – Λ/σού, προς Λ/σό, μετά την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη,λόγω οδικής σύγκρουσης, με ενεχόμενα 3 οχήματα, έχει κλείσει προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην περιοχή, παρατηρείται πυκνή κίνηση. Οδηγοί προσεκτικοί,χαμηλές ταχύτητες,αποστάσεις ασφαλείας.

(16:01) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος, o αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μετά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι η υπόθεση που εξετάζεται κατόπιν καταγγελιών του κ. Δρουσιώτη, διερευνάται με απόλυτη σοβαρότητα, πλήρη επαγγελματισμό και αυστηρή προσήλωση στις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, στη βάση των σχετικών διατάξεων του Συντάγματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE