Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Δόθηκε στην κυκλοφορία

(15:42) Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 01 Αυγούστου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της, στον αυτοκ/δρομο Λ/σίας – Λ/σού, προς Λ/σό, μετά την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη,λόγω οδικής σύγκρουσης, με ενεχόμενα 3 οχήματα, έχει κλείσει προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην περιοχή, παρατηρείται πυκνή κίνηση. Οδηγοί προσεκτικοί,χαμηλές ταχύτητες,αποστάσεις ασφαλείας.

(16:01) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος, o αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μετά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE