Γνωρίζει τι τον... περιμένει και θα ΠΑΛΕΨΕΙ για το ΟΝΕΙΡΟ - Πιθανή ενδεκάδα Τσόρνιγκερ

Γνωρίζει τι τον... περιμένει και θα ΠΑΛΕΨΕΙ για το ΟΝΕΙΡΟ - Πιθανή ενδεκάδα Τσόρνιγκερ

Η ώρα 20:00 στο Sammy Ofer Stadium στη Χάιφα ο Απόλλωνας κοντράρεται με τη Μακάμπι στα πλαίσια των πρώτων αναμετρήσεων του γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα ο Απόλλωνας έχει ταξιδέψει στη Χάιφα... υποψιασμένος, γνωρίζοντας τι τον περιμένει και δεν μπορεί να δει διαφορετικά τον αντίπαλο, πέρα από τον σεβασμό που πρέπει να του δείξει, μιας και το 0-4 επί του Ολυμπιακού Πειραιώς την περασμένη βδομάδα έστειλε τα μηνύματα που έπρεπε σε τεχνική ηγεσία και παίκτες των πρωταθλητών Κύπρου για το τι τους περιμένει μέσα από τα δύο παιχνίδια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE