Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λακατάμια - 38χρονος καταπλακώθηκε από χώμα

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λακατάμια - 38χρονος καταπλακώθηκε από χώμα

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08) στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα τον Αντρέα Σάββα, 38 ετών από τον Λυθροδόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 38χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στην περιοχή Λακατάμιας, έπεσε σε λάκκο 2 περίπου μέτρων και ακολούθως καταπλακώθηκε από χώμα.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία τον ανέσυρε νεκρό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE