Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λακατάμια - 38χρονος καταπλακώθηκε από χώμα

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λακατάμια - 38χρονος καταπλακώθηκε από χώμα

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08) στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα τον Αντρέα Σάββα, 38 ετών από τον Λυθροδόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 38χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στην περιοχή Λακατάμιας, έπεσε σε λάκκο 2 περίπου μέτρων και ακολούθως καταπλακώθηκε από χώμα.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία τον ανέσυρε νεκρό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE