Σχοινάς: Από την πρώτη στιγμή η ΕΕ δίπλα στην Κύπρο για τη μετανάστευση

Σχοινάς: Από την πρώτη στιγμή η ΕΕ δίπλα στην Κύπρο για τη μετανάστευση

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην Κύπρο, όπως «είπαμε από την πρώτη στιγμή», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, με αφορμή την ανακοίνωση για την έγκριση αιτήματος χρηματοδότησης της χώρας για υποδομές για διαχείριση της μετανάστευσης.

«Είπαμε από τη πρώτη στιγμή ότι η Κύπρος δεν θα είναι μόνη της. Θα είμαστε δίπλα της» αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Σχοινάς, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την έγκριση των κονδυλίων από την Κομισιόν.

«Η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη στη πράξη. Pacta sunt servanda» (σ.σ. οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται) προσθέτει ο κ. Σχοινάς.

Πηγη: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.