Πυρκαγιά Άλασσα: Διαχειρίσιμη η κατάσταση - Ολο το βράδυ θα παραμείνουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Πυρκαγιά Άλασσα: Διαχειρίσιμη η κατάσταση - Ολο το βράδυ θα παραμείνουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Απο τις 14.13 βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή παρά την Κοινότητα Άλασσα δίπλα από το φράγμα του Κούρης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η κατάσταση στην πυρκαγιά  είναι διαχειρίσιμη. Το ενεργό βόρειο μέτωπο καταστάληκε με τις τελευταίες ρίψεις των ελικοπτέρων Kamov. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 2 (δύο) τετραγωνικών χιλιομέτρων από ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με την πλήρη οριοθέτηση και κατάσβεση ενεργών μικρών εστιών.

Συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί άνεμοι και η πιθανότητα αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς είναι ορατή.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης θα παραμείνουν και θα εργάζονται εκεί και όπου χρειάζεται καθ'όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Τα αιτία της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν ενδελεχώς σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Θερμή παράκληση απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία προς το κοινό να βρίσκεται σε εγρήγορση να ενημερώνει έγκαιρα όταν εντοπίζεται οποιαδήποτε πυρκαγιά και να δίδει έστω και τη πιο μικρή πληροφορία στις αρμόδιες αρχές (Αστυνομία - Πυροσβεστική Υπηρεσία) σε περίπτωση που αντιληφθεί ύποπτες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE