ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραυματισμός Αστυνομικών στη Λεμεσό - Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Τραυματισμός Αστυνομικών στη Λεμεσό - Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 53 ετών, ο οποίος καταζητείτο, σε σχέση με τον τραυματισμό δύο μελών της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου υπόπτου προσώπου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στη Λεμεσό.

Τη φωτογραφία και στοιχεία του 53χρονου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, το Σάββατο, 06 Αυγούστου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, ο 53χρονος παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από τα μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 53χρονος ύποπτος, κατά τη διάρκεια ελέγχου του, από δύο μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεμεσό, φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητο του για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει με το όχημά του, τους δύο αστυνομικούς.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις.

Διαπιστώθηκε ότι ο ένας αστυνομικός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Ο δεύτερος αστυνομικός, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, όπου έγινε συρραφή, εγκαύματα τριβής στο πόδι, εκδορές στα χέρια, αιμάτωμα και κάκωση στον ώμο, και διάσειση.

 Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top