Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους»

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και απάντησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από το «Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα. Σε άλλο σημείο μίλησε και για τους τοξικούς ανθρώπους που δεν θέλει στη ζωή της.

«Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στα όσα επαγγελματικά της έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE