Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους»

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και απάντησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από το «Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα. Σε άλλο σημείο μίλησε και για τους τοξικούς ανθρώπους που δεν θέλει στη ζωή της.

«Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στα όσα επαγγελματικά της έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE