Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους»

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και απάντησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από το «Τηλεάστυ» μέχρι σήμερα. Σε άλλο σημείο μίλησε και για τους τοξικούς ανθρώπους που δεν θέλει στη ζωή της.

«Σε επίπεδο χαρακτήρα θα αφήσω να το κρίνουν οι άλλοι, αλλά γενικά έχω ωριμάσει, έχω μάθει να δουλεύω πιο μεθοδικά, να εκτιμώ τους σωστούς ανθρώπους και να μη συναναστρέφομαι με τοξικούς, που μου κάνουν κακό. Δεν τους θέλω καθόλου και νιώθω καλά γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν πολύ», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στα όσα επαγγελματικά της έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE