«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

Φάνηκε και από την δήλωση που έκανε ο Τσόρνιγκερ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι κάπου «χάλασε η μαγιονέζα» και το όλο κλίμα που βοήθησε πέρσι την ομάδα (παρά την… μακρά κοιλιά που έκαμε) να πάρει το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως μας… ξάφνιασε –σε κάποιο βαθμό- η τοποθέτηση του Γερμανού κόουτς, ότι αυτό που θέλει να… αποδείξει στον σημερινό επαναληπτικό, είναι ότι δεν φταίνε οι παίχτες για τον ναυάγιο στην Χάιφα, αλλά η δική του τακτική προσέγγιση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE