«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

Φάνηκε και από την δήλωση που έκανε ο Τσόρνιγκερ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι κάπου «χάλασε η μαγιονέζα» και το όλο κλίμα που βοήθησε πέρσι την ομάδα (παρά την… μακρά κοιλιά που έκαμε) να πάρει το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως μας… ξάφνιασε –σε κάποιο βαθμό- η τοποθέτηση του Γερμανού κόουτς, ότι αυτό που θέλει να… αποδείξει στον σημερινό επαναληπτικό, είναι ότι δεν φταίνε οι παίχτες για τον ναυάγιο στην Χάιφα, αλλά η δική του τακτική προσέγγιση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE