«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

Φάνηκε και από την δήλωση που έκανε ο Τσόρνιγκερ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι κάπου «χάλασε η μαγιονέζα» και το όλο κλίμα που βοήθησε πέρσι την ομάδα (παρά την… μακρά κοιλιά που έκαμε) να πάρει το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως μας… ξάφνιασε –σε κάποιο βαθμό- η τοποθέτηση του Γερμανού κόουτς, ότι αυτό που θέλει να… αποδείξει στον σημερινό επαναληπτικό, είναι ότι δεν φταίνε οι παίχτες για τον ναυάγιο στην Χάιφα, αλλά η δική του τακτική προσέγγιση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE