«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

Φάνηκε και από την δήλωση που έκανε ο Τσόρνιγκερ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι κάπου «χάλασε η μαγιονέζα» και το όλο κλίμα που βοήθησε πέρσι την ομάδα (παρά την… μακρά κοιλιά που έκαμε) να πάρει το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως μας… ξάφνιασε –σε κάποιο βαθμό- η τοποθέτηση του Γερμανού κόουτς, ότι αυτό που θέλει να… αποδείξει στον σημερινό επαναληπτικό, είναι ότι δεν φταίνε οι παίχτες για τον ναυάγιο στην Χάιφα, αλλά η δική του τακτική προσέγγιση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE