«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

«Φτιάχνεται» η μαγιονέζα με Τσόρνιγκερ;

Φάνηκε και από την δήλωση που έκανε ο Τσόρνιγκερ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ότι κάπου «χάλασε η μαγιονέζα» και το όλο κλίμα που βοήθησε πέρσι την ομάδα (παρά την… μακρά κοιλιά που έκαμε) να πάρει το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως μας… ξάφνιασε –σε κάποιο βαθμό- η τοποθέτηση του Γερμανού κόουτς, ότι αυτό που θέλει να… αποδείξει στον σημερινό επαναληπτικό, είναι ότι δεν φταίνε οι παίχτες για τον ναυάγιο στην Χάιφα, αλλά η δική του τακτική προσέγγιση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE