Αναζητούν την ταυτότητα της ποδηλάτριας - Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια

Αναζητούν την ταυτότητα της ποδηλάτριας - Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε, το βράδυ της Δευτέρας, νεαρή κοπέλα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, όταν το ποδήλατο που οδηγούσε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, στην οδό Μαρκόνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης ποδηλάτου και αυτοκινήτου, η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα και ο 20χρονος ελαφρά, καθώς το όχημα του παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε πάσαλο της ΑΗΚ, τον οποίον και απέκοψε, προκαλώντας διακοπή στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Στο ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη νεαρή, απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε για περίθαλψη των τραυμάτων του.

Η Αστυνομία δεν εντόπισε οτιδήποτε στη σκηνή σε σχέση με την ταυτότητα του θύματος και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

«Υπάρχει μια ένδειξη, προκαταρκτικά, ότι δεν υπήρχε φωτισμός στο ενεχόμενο ποδήλατο και αυτό διερευνάται παράλληλα με τα υπόλοιπα ενδεχόμενα και μαρτυρίες που μπορεί να προκύψουν από τη σκηνή και οποιαδήποτε μαρτυρία», πρόσθεσε ο κ. Καφάς.

Έκανε, επίσης, έκκληση, σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το τροχαίο να επικοινωνήσει, είτε με την Τροχαία Λεμεσού, είτε με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή να τηλεφωνήσει στο 1460.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η άτυχη νεαρή ήταν υπήκοος τρίτης χώρας που εργαζόταν στην Κύπρο.

* Φωτογραφία αρχείου

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE