Με ΠΡΟΒΛΗΜΑ της τελευταίας στιγμής η πτήση για Βελιγράδι - Πονοκέφαλος Όλτρα για ΑΥΤΗ τη θέση

Με ΠΡΟΒΛΗΜΑ της τελευταίας στιγμής η πτήση για Βελιγράδι - Πονοκέφαλος Όλτρα για ΑΥΤΗ τη θέση

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί η ώρα 13:00 με ναυλωμένη πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας για το Βελιγράδι, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με την Παρτίζαν.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει, μιας και ο Κύπρος Χριστοφόρου, σύμφωνα με πληροφόρηση που δόθηκε, ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι δεν θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

ΔΗΣΥ: Αβέρωφ και Παμπορίδης μπήκαν επίσημα στην κούρσα του ΔΗΣΥ για το χρίσμα των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης υπέβαλαν σήμερα και επίσημα τις υποψηφιότητές τους για το «χρίσμα» του Δημοκρατικού Συναγερμού ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εσωκομματικής αναμέτρησης που αναμένεται να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις και τις διαχωριστικές γραμμές εντός του κόμματος, με την ψηφοφορία να έχει οριστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE