Καρέ-καρέ η διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στη Λαμία - Άδειασαν το ταμείο, πήραν... γλυκά και για το σπίτι!

Καρέ-καρέ η διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στη Λαμία - Άδειασαν το ταμείο, πήραν... γλυκά και για το σπίτι!

Αποφασισμένοι να... βγάλουν χρήματα ήταν δύο κακοποιοί χθες το βραδύ που διέρρηξαν ζαχαροπλαστείο στη Λαμία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του lamiareport.gr, αρχικά ψάχνουν τα συρτάρια στα γραφεία και στη συνέχεια μπαίνουν στον κυρίως χώρο του ζαχαροπλαστείου, όπου τους καταγράφει και η κάμερα ασφαλείας.

Ο ένας από τους δύο, καλύπτωντας το κεφάλι του με την μπλούζα -για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του- αδειάζει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Παρά το θράσος τους όμως να εισβάλουν στο μαγαζί στη 1:40 τη νύχτα, ο δεύτερος δεν δίαστασε να πάρει και... δύο ποτά και κάποια γλυκά για τον δρόμο!


Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ολοκλήρωσαν τη δράση τους και το έβαλαν στα πόδια, για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE