Έβαλε το κλαρίνο πάνω στη θηλή της – Viral βίντεο σε πανηγύρι στο Αγρίνιο

Έβαλε το κλαρίνο πάνω στη θηλή της – Viral βίντεο σε πανηγύρι στο Αγρίνιο

Τα πανηγύρια της περιοχής του Αγρινίου είναι ξακουστά για το κέφι που προσφέρουν, όμως ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε κάμερα από μια τέτοια εκδήλωση έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια στα social media.

Το βίντεο πάντα υπό τους ήχους του κλαρίνου, δείχνει μια γυναίκα η οποία χορεύει γυμνόστηθη και προτάσσει το στήθος της ώστε να “κολλήσει” επάνω το κλαρίνο που ο γνωστός καλλιτέχνης συνεχίζει και παίζει.

Viral στα social media

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πλήθος σχολίων, ωστόσο ακόμη η ταυτότητα των ανθρώπων δεν έχει γίνει γνωστή.

Σε κάθε περίπτωση τα πανηγύρια, τα οποία επέστρεψαν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα με τη γιορτή της Παναγίας με αποτέλεσμα ήδη δεκάδες χωριά σε νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα να ετοιμάζονται για την… μεγάλη, γιορτινή βραδιά.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE