Η νέα ευκαιρία του Ηλία και οι άλλοι πέντε Κύπριοι που πήραν φανέλα βασικού

Η νέα ευκαιρία του Ηλία και οι άλλοι πέντε Κύπριοι που πήραν φανέλα βασικού

Ο Μάριος Ηλία αγωνίστηκε βασικός στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, εκμεταλλευόμενος ουσιαστικά το γεγονός της απουσίας των Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια λόγω τραυματισμού, όμως παρά το πάθος που έβγαλε και τις ευκαιρίες που βρήκε, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE