Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Αγκαλιά στην Αστυπάλαια στην πιο τρυφερή φωτογραφία των διακοπών τους

Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Αγκαλιά στην Αστυπάλαια στην πιο τρυφερή φωτογραφία των διακοπών τους

Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Ηλίας Μπόγδανος με την καλλονή σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού κάνοντας τουρ στα νησιά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο δουλειά με αναψυχή.

O γνωστός τραγουδιστής και το νεαρό μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών μοιραζόντουσαν στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές τους.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Αστυπάλαια, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία αλλά και στα πανέμορφα σοκάκια του νησιού.

Το πρωί της Τετάρτης 17/8 η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ανήρτησε το πιο γλυκό στιγμιότυπο των διακοπών τους, ποζάροντας αγκαλιά με το σκυλάκι τους, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.