Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό - Σοβαρές ζημιές σε άλλα 3 αυτοκίνητα

Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό - Σοβαρές ζημιές σε άλλα 3 αυτοκίνητα

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα πυρκαγιά σε εν κινήσει όχημα το οποίο έπαθε εκτεταμένες ζημιές εξω από το μηχανουργείο στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν άλλα 3 οχήματα που βρισκόταν δίπλα του τα οποία έπαθαν σοβαρές ζημιές.

Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση 2 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE