ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αγοράκι 1,5 έτους εντόπισε αγνοούμενη 82χρονη ενώ κυνηγούσε σαπουνόφουσκες

ΗΠΑ: Αγοράκι 1,5 έτους εντόπισε αγνοούμενη 82χρονη ενώ κυνηγούσε σαπουνόφουσκες

Mια ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την ανάρτηση δύο γονιών ενός νηπίου. Ο Ethan Moore, 1,5 έτους, ενώ έπαιζε εντόπισε, τυχαία, μια 82χρονη που πάσχει από Αλτσχάιμερ και η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες.

Όπως αφηγήθηκαν οι γονείς του Ethan, ενώ το αγοράκι κυνηγούσε σαπουνόφουσκες στην αυλή τους, πρόσεξε κάτι περίεργο στο γειτονικό δάσος. «Πόδια», είπε στη μαμά του. Τότε η οικογένεια πήγε να δει τι συμβαίνει και εντόπισε την αγνοούμενη Nina Lipscomb, η οποία είχε χάσει εντελώς τον προσανατολισμό της. Έτσι, παρόλο που σύμφωνα με την αφήγηση της κόρης της, Karen Lipscomb, μέχρι τότε είχαν «κινήσει γη και ουρανό» για να τη βρουν, ήταν το μικρό παιδάκι που την έφερε ξανά πίσω στους αγαπημένους της.

Μάλιστα η οικογένεια του Ethan συναντήθηκε με εκείνη της Karen, η οποία έγραψε για τον μικρό σωτήρα της μητέρας της: «Υπάρχουν άγγελοι σε όλες τις μορφές και όλα τα μεγέθη».

«Όταν η κυρία Nina χάθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας, οι προσπάθειες της επόμενης μέρας να βρεθεί ήταν άκαρπες. Ήμουν με τον σύζυγό μου στην αυλή του σπιτιού, εκείνο το βράδυ, μιλώντας για τις τρομακτικές καταιγίδες που έρχονταν και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να προσευχηθούμε. Πολλές φορές εκείνη τη νύχτα και την επόμενη ημέρα είπα ότι πίστευα πως η κυρία Nina ήταν στο δάσος, απλά είχα ένα προαίσθημα», έγραψε η μητέρα του Ethan στο Facebook, για να αφηγηθεί, στη συνέχεια, το χρονικό του εντοπισμού της από το γιο της.

Τη στιγμή που βρήκε την ηλικιωμένη ο γιος της, η μητέρα του Ethan περιγράφει πως «έβαλα τα κλάματα. Θυμάμαι θολά τις στιγμές που ακολούθησαν, πέρασαν πολύ γρήγορα, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν άντρα που τη βοήθησε, φωνάζοντας: “Είναι ζωντανή και μιλάει!”.

«Ξέραμε ότι ο Ethan είναι ένα ξεχωριστό, έξυπνο παιδί. Αλλά Θεέ μου, ήταν αυτός που την είχε βρει ζωντανή!».

Δείτε μια σχετική ανάρτηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top