Τον «τσάκωσαν» με φωτοβολίδες στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 30χρονο

Τον «τσάκωσαν» με φωτοβολίδες στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 30χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακού Πειραιώς, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο των play offs για τους ομίλους UEFA Europa League.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 30 ετών, στην κατοχή του οποίου, εντοπίστηκαν δύο φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE