Τον «τσάκωσαν» με φωτοβολίδες στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 30χρονο

Τον «τσάκωσαν» με φωτοβολίδες στο γήπεδο - Χειροπέδες σε 30χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακού Πειραιώς, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο των play offs για τους ομίλους UEFA Europa League.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 30 ετών, στην κατοχή του οποίου, εντοπίστηκαν δύο φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE