Νέο τροχαίο: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Νέο τροχαίο: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών μεταφέρθηκε ποδηλάτης που παρασύρθηκε το βράδυ της Πέμπτης από διερχόμενο όχημα στην περιοχή της Έμπας.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου, ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Λεωφόρο Έμπας στη διασταύρωση με την οδό Αδάμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο του οδικού δικτύου στο παρελθόν είχαν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα. Ο δρόμος δεν διαθέτει οδικό φωτισμό αλλά ούτε και ποδηλατοδρόμους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE