«Κάθομαι σε μια καρέκλα και κλαίω , δε ξέρω πώς να αντέξω άλλο» - Κύπρια μάνα δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά της

«Κάθομαι σε μια καρέκλα και κλαίω , δε ξέρω πώς να αντέξω άλλο» - Κύπρια μάνα δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά της

«Ντρέπομαι» ήταν οι λέξεις μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Let's Be Better People".


Είναι τόσες πολλές οι ιστορίες και τα περιστατικά συνανθρώπων μας που ζουν στην Κύπρο, οι οποίες προβληματίζουν τόσο την κοινωνία όσο και τις εθελοντικές ομάδες.

Ακόμα μια περίπτωση μητέρας, η οποία συγκλονίζει στο μήνυμα της, αναφέροντας πως καθόταν σε μια καρέκλα και έκλαιγε επειδή δεν είχε να ταΐσει κάτι τα παιδιά της.

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE