Συνέρχεται εκτάκτως η Επιτροπή Ελέγχου την Πέμπτη - Στο επίκεντρο η έκθεση ΕΥ για τα Χρυσά Διαβατήρια

Συνέρχεται εκτάκτως η Επιτροπή Ελέγχου την Πέμπτη - Στο επίκεντρο η έκθεση ΕΥ για τα Χρυσά Διαβατήρια

Συνέρχεται εκτάκτως την ερχόμενη Πέμπτημ, 25 Αυγούστου, η επιτροπή Ελέγχου μετά την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τα χρυσά διαβατήρια.

Με επιστολή της η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, προς τον Πρόεδρο και μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, ζήτησε άμεση σύγκληση της επιτροπής για εξέταση του θέματος.

Σύμφωνα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η κ. Χαραλαμπίδου ανέφερε ότι, «και η επιτροπή συγκαλείται στις 25/8 εκτάκτως. Το αίτημα για σύγκληση της επιτροπής έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο της».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.