ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ακόμη ένα θύμα στην υπόθεση βιασμών – Παρενοχλούσε μαθητές του συστήματος μαθητείας ο 63χρονος

Ακόμη ένα θύμα στην υπόθεση βιασμών – Παρενοχλούσε μαθητές του συστήματος μαθητείας ο 63χρονος

Νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ των βιασμών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορείς της ιστοσελίδα μας, οι ανακριτικές αρχές έχουν μπει για τα καλά στα βαθιά λαμβάνοντας καθημερινά νέες καταθέσεις για τους τέσσερις ύποπτους.

Ασφαλείς πληροφορίες μας κάνουν λόγο για νέο θύμα, το όποιο παρενοχλήθηκε από τον 63χρονο ύποπτο πριν από αρκετά χρόνια στην δουλεία του, όταν το θύμα ήταν τότε μαθητής.

 Όπως μας ανέφεραν έγκυρες πηγές μας, στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν ο 63χρονος, λόγω της θέσης που κατείχε- ερχόταν μοιραία σε επαφή με μαθητές του συστήματος μαθητείας.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν ήδη μαρτυρήσει δυο πρόσωπα κλειδιά τα οποία έπεσαν θύματα του 63χρονο υπόπτου. Φαίνεται πως αυτή τη στιγμή τα πρόσωπα αυτά έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά.

Από τα όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μας φαίνεται πως η υπόθεση θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς καθημερινώς προκύπτουν νέα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: 

«Αυτοί είναι οι βιαστές από την Πάχνα! Μιλήστε!» - Φυλλάδιο στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτων για τους 4 κατηγορούμενους (pic)

Υποπίπτουν σε αντιφάσεις οι ύποπτοι για την υπόθεση βιασμού και παρενόχλησης ανηλίκων

Mίλησε ο πρώτος! Παραδέχθηκε ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικους συγγενείς τους       

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top