Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα  - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Εκατομμύρια ευρώ κερδίζει το κατοχικό καθεστώς από την πώληση καυσίμων σε ελληνοκύπριους, σύμφωνα με την εφημερίδα Κίμπρις. 

Σύμφωνα με ρεπορταζ του ΡΙΚ, επικαλούμενο την εφημερίδα Κίμπρις ο συνολικός όγκος των πωλήσεων ανέρχεται περίπου στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Η ζήτηση από 20-25 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης μηνιαίως, ανήλθε στα 30 εκατομμύρια λίτρα.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο, "τζίρος εκατομμυρίων από τα καύσιμα σε ελληνοκύπριους" η εφημερίδα Κίμπρις και επικαλούμενη δηλώσεις του λεγόμενου Υπουργού Οικονομικών και Ενέργειας των κατεχομένων, αναφέρει πως αυξήθηκε η πώληση βενζίνης εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης της βενζίνης από ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα για να προμηθευτούν καύσιμα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE