Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα  - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Εκατομμύρια ευρώ κερδίζει το κατοχικό καθεστώς από την πώληση καυσίμων σε ελληνοκύπριους, σύμφωνα με την εφημερίδα Κίμπρις. 

Σύμφωνα με ρεπορταζ του ΡΙΚ, επικαλούμενο την εφημερίδα Κίμπρις ο συνολικός όγκος των πωλήσεων ανέρχεται περίπου στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Η ζήτηση από 20-25 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης μηνιαίως, ανήλθε στα 30 εκατομμύρια λίτρα.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο, "τζίρος εκατομμυρίων από τα καύσιμα σε ελληνοκύπριους" η εφημερίδα Κίμπρις και επικαλούμενη δηλώσεις του λεγόμενου Υπουργού Οικονομικών και Ενέργειας των κατεχομένων, αναφέρει πως αυξήθηκε η πώληση βενζίνης εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης της βενζίνης από ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα για να προμηθευτούν καύσιμα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE