Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Κέρδη εκατομμυρίων στα κατεχόμενα από Ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν για καύσιμα  - Όσα αναφέρει Τουρκοκυπριακός Τύπος

Εκατομμύρια ευρώ κερδίζει το κατοχικό καθεστώς από την πώληση καυσίμων σε ελληνοκύπριους, σύμφωνα με την εφημερίδα Κίμπρις. 

Σύμφωνα με ρεπορταζ του ΡΙΚ, επικαλούμενο την εφημερίδα Κίμπρις ο συνολικός όγκος των πωλήσεων ανέρχεται περίπου στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Η ζήτηση από 20-25 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης μηνιαίως, ανήλθε στα 30 εκατομμύρια λίτρα.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο, "τζίρος εκατομμυρίων από τα καύσιμα σε ελληνοκύπριους" η εφημερίδα Κίμπρις και επικαλούμενη δηλώσεις του λεγόμενου Υπουργού Οικονομικών και Ενέργειας των κατεχομένων, αναφέρει πως αυξήθηκε η πώληση βενζίνης εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης της βενζίνης από ελληνοκύπριους που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα για να προμηθευτούν καύσιμα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE