ΠΕΟ: Στήριξη στον Πανίκο Χρυσάνθου του οποίου το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς στην Πελαθούσα

ΠΕΟ: Στήριξη στον Πανίκο Χρυσάνθου του οποίου το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς στην Πελαθούσα

Το Εκτελεστικό Γραφείο της ΠΕΟ εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ομοσπονδίας στο σκηνοθέτη Πανίκο Χρυσάνθου του οποίου το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, όπως και το μοναδικό αρχειακό υλικό που είχε με πολύ κόπο μαζέψει.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΕΟ, η ζημιά που υπέστη ο καλλιτέχνης είναι ανυπολόγιστη και δεν αφορά μόνο τις υλικές ζημιές - στο πολύτιμο αρχείο του, υπήρχαν μοναδικά ντοκουμέντα, αποτέλεσμα της πολύχρονης δουλειάς του σκηνοθέτη που αφορούν σημαντικές πτυχές της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας

«Αναμένουμε από την πολιτεία να παρέχει κάθε βοήθεια για αποκατάσταση των ζημιών στην οικία του, αλλά και την προσπάθεια διάσωσης του σημαντικότατου αρχειακού υλικού του», σημειώνεται.

Η ΠΕΟ επικοινώνησε με τον Πανίκο Χρυσάνθου και εξέφρασε τη στήριξη και την αλληλεγγύη της και εισέφερε το συμβολικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ για κάλυψη των άμεσων τρεχουσών αναγκών του.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE