Σε γνωστή μπυραρία της Έγκωμης ο Παπακωνσταντίνου – Μετατράπηκε ο κόσμος σε... παπαράτσι (pics)

Σε γνωστή μπυραρία της Έγκωμης ο Παπακωνσταντίνου – Μετατράπηκε ο κόσμος σε... παπαράτσι (pics)

Σε μια από τις πιο ιστορικές μπυραρίες της Έγκωμης, την γνωστή Reckless, βρέθηκε την Τρίτη (07/07) ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήρθε στην Κύπρο για τη συναυλία που διοργανώνει η ΕΔΟΝ.

Πάντως, ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ροκ έδειξε να περνάει μια χαρά, αφού έμεινε αρκετή ώρα. Ίσως και λόγω του μουσικού ρεπερτορίου της Reckless (παίζει κυρίως ροκ μουσική).

Η συναυλία είναι στο πλαίσιο του Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας & Φοιτητών ΕΔΟΝ και θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης (08/07) στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης σημειώνουν στο facebook: «Το 28ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ φιλοξενεί στις 8 Ιουλίου στην Κεντρική Εξέδρα τον αιώνιο έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου παρέα με το Χρήστο Θηβαίο και μαζί θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια-σταθμούς, αλλά και τη μοναδική χημεία τους. Οι δύο τους εγγυώνται μια συναυλιακή εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE