Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο εξέφρασε σοβαρή ανησυχία για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρεσβεία αναφέρει: «Εκφράζουμε τη σοβαρή μας ανησυχία σε σχέση με το περιστατικό της επίθεσης ενάντια σε Ρωσίδα πολίτη, που έχει συμβεί στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου 2022».

Ελπίζουμε ότι οι κυπριακές αρχές θα διεξάγουν λεπτομερή και αντικειμενική διερεύνηση και ότι θα προβούν στη λήψη μέτρων στη βάση της ισχύουσας νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνει η ρωσική πρεσβεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE