Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο εξέφρασε σοβαρή ανησυχία για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρεσβεία αναφέρει: «Εκφράζουμε τη σοβαρή μας ανησυχία σε σχέση με το περιστατικό της επίθεσης ενάντια σε Ρωσίδα πολίτη, που έχει συμβεί στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου 2022».

Ελπίζουμε ότι οι κυπριακές αρχές θα διεξάγουν λεπτομερή και αντικειμενική διερεύνηση και ότι θα προβούν στη λήψη μέτρων στη βάση της ισχύουσας νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνει η ρωσική πρεσβεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.