Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο εξέφρασε σοβαρή ανησυχία για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρεσβεία αναφέρει: «Εκφράζουμε τη σοβαρή μας ανησυχία σε σχέση με το περιστατικό της επίθεσης ενάντια σε Ρωσίδα πολίτη, που έχει συμβεί στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου 2022».

Ελπίζουμε ότι οι κυπριακές αρχές θα διεξάγουν λεπτομερή και αντικειμενική διερεύνηση και ότι θα προβούν στη λήψη μέτρων στη βάση της ισχύουσας νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνει η ρωσική πρεσβεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE