Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο εξέφρασε σοβαρή ανησυχία για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρεσβεία αναφέρει: «Εκφράζουμε τη σοβαρή μας ανησυχία σε σχέση με το περιστατικό της επίθεσης ενάντια σε Ρωσίδα πολίτη, που έχει συμβεί στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου 2022».

Ελπίζουμε ότι οι κυπριακές αρχές θα διεξάγουν λεπτομερή και αντικειμενική διερεύνηση και ότι θα προβούν στη λήψη μέτρων στη βάση της ισχύουσας νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνει η ρωσική πρεσβεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE