Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Ρωσική πρεσβεία: Ανησυχία εκφράζει για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα

Η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο εξέφρασε σοβαρή ανησυχία για περιστατικό επίθεσης εναντίον Ρωσίδας πολίτη στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρεσβεία αναφέρει: «Εκφράζουμε τη σοβαρή μας ανησυχία σε σχέση με το περιστατικό της επίθεσης ενάντια σε Ρωσίδα πολίτη, που έχει συμβεί στη Λάρνακα στις 22 Αυγούστου 2022».

Ελπίζουμε ότι οι κυπριακές αρχές θα διεξάγουν λεπτομερή και αντικειμενική διερεύνηση και ότι θα προβούν στη λήψη μέτρων στη βάση της ισχύουσας νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνει η ρωσική πρεσβεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE