Τζόκερ: Που βρέθηκε ο υπερτυχερός – Με 3 ευρώ κέρδισε τα 11,8 εκατομμύρια

Τζόκερ: Που βρέθηκε ο υπερτυχερός – Με 3 ευρώ κέρδισε τα 11,8 εκατομμύρια

Που «έπεσε» το δελτίο με τον υπερτυχερό ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης κέρδισε 11.978.572,56 ευρώ στο Τζόκερ.

Στη Λάρισα. Έχοντας δαπανήσει μόλις 3 ευρώ ο Λαρισαίος κέρδισε τα σχεδόν 12 εκατ. ευρώ του Τζόκερ και πλέον θα ζει… άλλη ζωή.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, το «χρυσό» δελτίο παίχθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Δημήτριου Παλαμίδα (Φαρσάλων 61) στη Λάρισα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διαλογής:
Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δεκατρείς (13) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €19.828,02 έκαστη.

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/02/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE