Τζόκερ: Που βρέθηκε ο υπερτυχερός – Με 3 ευρώ κέρδισε τα 11,8 εκατομμύρια

Τζόκερ: Που βρέθηκε ο υπερτυχερός – Με 3 ευρώ κέρδισε τα 11,8 εκατομμύρια

Που «έπεσε» το δελτίο με τον υπερτυχερό ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης κέρδισε 11.978.572,56 ευρώ στο Τζόκερ.

Στη Λάρισα. Έχοντας δαπανήσει μόλις 3 ευρώ ο Λαρισαίος κέρδισε τα σχεδόν 12 εκατ. ευρώ του Τζόκερ και πλέον θα ζει… άλλη ζωή.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, το «χρυσό» δελτίο παίχθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Δημήτριου Παλαμίδα (Φαρσάλων 61) στη Λάρισα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διαλογής:
Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δεκατρείς (13) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €19.828,02 έκαστη.

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/02/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE