Κύπρια μονογονιός χρειάζεται σχολικό ρουχισμό για τα παιδιά της - Έχει διαγνωστεί με σπάνια ασθένεια

Κύπρια μονογονιός χρειάζεται σχολικό ρουχισμό για τα παιδιά της - Έχει διαγνωστεί με σπάνια ασθένεια

Μητέρα δυο παιδιών, μονογονιός, δεν έχει δικαίωμα σε κανένα βοήθημα καθώς το προηγούμενο διάστημα διέμενε στο εξωτερικό και δεν έχουν παρέλθει τα 5 έτη.

Απευθυνόμενη στην ομάδα "For a better world", καθώς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, χρειάζεται βοήθεια με σχολικό ρουχισμό για τα παιδιά της.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα, έχει διαγνωστεί με σπάνια αυτοάνοση ασθένεια. Ωστόσο εργάζεται προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα με τα δυο παιδιά της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE