Σοβαρός τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο - Απεγκλωβίστηλε από την Πυροσβεστική - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοβαρός τραυματισμός οδηγού σε τροχαίο - Απεγκλωβίστηλε από την Πυροσβεστική - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Με σοβαρά τραύματα διακομίσθη την Πέμπτη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ένας άνδρας, μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου ο μόνιμος κάτοικος Πάφου τραυματίσθηκε σοβαρά όταν το όχημα που οδηγούσε στο δρόμο Κάθηκα-Πόλεως Χρυσοχούς, παρά το κοιμητήριο της κοινότητα Κάθηκα παρεξέκλινε της πορείας του και ανατράπηκε επανειλημμένα.

Εγκλωβίσθηκε στα συντρίμμια του οχήματός του και χρειάσθηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο άνδρας υπέστη κυρίως κατάγματα στα άκρα και η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.