Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Βαν έπεσε σε καφετέρια - Έξι τραυματίες

Συναγερμός στις Βρυξέλλες - Βαν έπεσε σε καφετέρια - Έξι τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στις Βρυξέλλες για βαν που έπεσε σε καφετέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, το βαν έπεσε στην καφετέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα, ωστόσο κανένας από τους τραυματίες δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του βαν τράπηκε σε φυγή μετά το συμβάν το οποίο συνέβη λίγο πριν τη 13.00 (τοπική ώρα) και αναζητείται, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στις Βρυξέλλες.

Όπως επισημαίνεται, δεν ήταν σαφές αν το περιστατικό ήταν ατύχημα ή σκόπιμα, αν και αυτόπτες μάρτυρες είπαν στα βελγικά μέσα ενημέρωσης ότι το βαν μπήκε στη Rue Saint-Michel, που οδηγεί σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, και φαινόταν να στοχεύει στην καφετέρια ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE