Ο ΠΙΣ καταδικάζει κάθε μορφής βίας εναντίον μελών του

Ο ΠΙΣ καταδικάζει κάθε μορφής βίας εναντίον μελών του

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) με ανακοίνωση του, καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ιατρός, εν ώρα καθήκοντος, στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και εκφράζει την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση του στα μέλη του, που κατήλθαν την Παρασκευή σε δίωρη στάση εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο ΠΙΣ σημειώνει ότι η αντίδραση της ΠΑΣΥΚΙ είναι πλήρως δικαιολογημένη καθότι αναμφίβολα το ζήτημα ασφάλειας και της δυνατότητας απερίσπαστης τέλεσης του λειτουργήματος όλων των επαγγελματιών υγείας στα ΤΑΕΠ και γενικότερα στα Δημόσια Νοσηλευτήρια είναι ύψιστης σημασίας και πρέπει να αντιμετωπίζεται με την αυστηρότητα που απαιτεί η σοβαρότητα του.

«Τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα θα πρέπει να εκλείψουν και καμία ανοχή ή ολιγωρία δεν είναι δυνατόν να επιδειχθεί σε ακραίες συμπεριφορές που θίγουν το κύρος και την αξιοπρέπεια όχι μόνο των λειτουργών της υγείας αλλά και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα», προσθέτει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE