Ο ΠΙΣ καταδικάζει κάθε μορφής βίας εναντίον μελών του

Ο ΠΙΣ καταδικάζει κάθε μορφής βίας εναντίον μελών του

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) με ανακοίνωση του, καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ιατρός, εν ώρα καθήκοντος, στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και εκφράζει την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση του στα μέλη του, που κατήλθαν την Παρασκευή σε δίωρη στάση εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο ΠΙΣ σημειώνει ότι η αντίδραση της ΠΑΣΥΚΙ είναι πλήρως δικαιολογημένη καθότι αναμφίβολα το ζήτημα ασφάλειας και της δυνατότητας απερίσπαστης τέλεσης του λειτουργήματος όλων των επαγγελματιών υγείας στα ΤΑΕΠ και γενικότερα στα Δημόσια Νοσηλευτήρια είναι ύψιστης σημασίας και πρέπει να αντιμετωπίζεται με την αυστηρότητα που απαιτεί η σοβαρότητα του.

«Τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα θα πρέπει να εκλείψουν και καμία ανοχή ή ολιγωρία δεν είναι δυνατόν να επιδειχθεί σε ακραίες συμπεριφορές που θίγουν το κύρος και την αξιοπρέπεια όχι μόνο των λειτουργών της υγείας αλλά και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα», προσθέτει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE