LIFESTYLE

H ιστορία του Σάκα των Ζουλού σε δραματική σειρά

H ιστορία του Σάκα των Ζουλού σε δραματική σειρά

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «The Outlaws» Τσαρλς Μπαμπαλόλα θα υποδυθεί τον αρχηγό των Ζουλού Σάκα σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά (Antoine Fuqua) για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Showtime, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline.

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του ιδρυτή της αυτοκρατορίας των Ζουλού αφηγείται την στιγματισμένη παιδική του ηλικία μέχρι την απίθανη άνοδό στην εξουσία, ενώνοντας δεκάδες φυλές στις αρχές του 19ου αιώνα.

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον επόμενο μήνα στην ιστορική επαρχία Κουαζούλου-Νατάλ της Νότιας Αφρικής, τη γενέτειρα του βασιλιά Σάκα, και θα γυριστεί εξολοκλήρου στη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με το Deadline το ρόλο της αφοσιωμένης μητέρας του βασιλιά θα υποδυθεί η Αϊσά Μαϊγκά (Aïssa Maïga), η οποία θα θυσιάσει τα πάντα για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του γιου της. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Thando Dlomo, Thapelo Mokoena, Warren Masemola.

«Αυτό το εξαιρετικό καστ είναι, κυριολεκτικά, μια «dream team»», δήλωσαν οι δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς Ολούμιντε Οντεμπούνμι (Olumide Odebunmi) και Τόλου Αβοσίκα (Tolu Awosika).

Σημειωτέον για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχουν προσληφθεί περισσότεροι από 300 ντόπιοι ως κομπάρσοι, τεχνικοί και βοηθοί παραγωγής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top