Ο Τσίπρας έγινε brand name στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Ο Τσίπρας έγινε brand name στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Η εταιρεία Baykaralar Tekstil αγόρασε τα δικαιώματα.

Η τουρκική εφημερίδα haberturk στην ηλεκτρονική της έκδοση, δημοσιεύει την είδηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας έγινε brand name, καθώς εταιρεία ένδυσης αγόρασε τα εμπορικά δικαιώματα για το όνομα του Έλληνα πρωθυπουργού. Πρόκειται για την εταιρεία  Baykaralar Tekstil που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη και πραγματοποιεί εξαγωγές σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Şenol Kara, δήλωσε σχετικά: «Δεν απευθυνόμαστε στην εσωτερική αγορά. Στην Ελλάδα έχουμε ήδη αρκετούς πελάτες και θα συνεχίσουμε να εξάγουμε στην Ελλάδα».

tsiprasynana

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE