Ερσίν Τατάρ: Επικριτικός για τα λάθη στην «αρχή ηλεκτρισμού» στα κατεχόμενα

Ερσίν Τατάρ: Επικριτικός για τα λάθη στην «αρχή ηλεκτρισμού» στα κατεχόμενα

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ σε δηλώσεις του σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν σχετικά με τον διαγωνισμό προμήθειας και μεταφοράς καυσίμων στην «αρχή ηλεκτρισμού» («KIB-TEK»), ανέφερε ότι το κόστος για την «KIB-TEK» από τους διαγωνισμούς που δεν ολοκληρώνονται και από τα λάθη που γίνονται είναι τεράστιο, γεγονός που επιβαρύνει αρνητικά τον «λαό» που αναγκάζεται να πληρώνει πολύ ακριβό ρεύμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα για το θέμα, ο Τατάρ υποστήριξε ότι παρακολουθεί στενά το θέμα που αφορά στο διαγωνισμό προμήθειας και μεταφοράς καυσίμων στην «αρχή ηλεκτρισμού» και ενημερώνεται συνεχώς από την ομάδα που συστάθηκε στο «προεδρικό».

Σημείωσε ακόμα ότι αυτή τη στιγμή διερευνούν τους λόγους που ακυρώθηκε ο διαγωνισμός που άνοιξε στις 11 Αυγούστου, και είπε ότι ήδη αυτή τη στιγμή υπάρχει μια νέα διαδικασία προσφορών που αναμένεται να ολοκληρωθεί, προσθέτοντας ότι απαιτείται όπως καθορίσουν το συντομότερο, οδικό χάρτη στο θέμα της ενέργειας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE