Κατεχόμενα: Τέλη Νοεμβρίου οι «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κατεχόμενα: Τέλη Νοεμβρίου οι «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης»

Οι παράνομες εκλογές «τοπικής αυτοδιοίκησης» στα κατεχόμενα θα διεξαχθούν την τελευταία Κυριακή του Νοέμβρη, όπως ανακοίνωσε ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον παράνομο «Μπαϊράκ», ο κ. Ουστέλ αναφέρθηκε στις προσπάθειες που άρχισαν το 2008 για τη μεταρρύθμιση στα «δημαρχεία», αναφέροντας ότι παρόλο που έγιναν ενέργειες για να μπορέσει να τεθεί σε εφαρμογή η μεταρρύθμιση αυτή, εντούτοις δεν ήταν αρκετές για να μπορέσει να εφαρμοστεί αυτή η μεταρρύθμιση.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις για την μεταρρύθμιση, ο Ουνάλ Ουστέλ είπε ότι αποσκοπούν στο να πλήξουν την «πολιτική» τους. «Εμείς θέλουμε την άμεση εφαρμογή του νόμου για τα δημαρχεία, προκειμένου αυτά να μπορέσουν να προσφέρουν στο λαό πιο ποιοτικές υπηρεσίες», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE