ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Κολοκασίδης: Καλεί τον ΠτΔ να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα της διαπραγμάτευσης

Γιώργος Κολοκασίδης: Καλεί τον ΠτΔ να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα της διαπραγμάτευσης

Τα έγγραφα της διαπραγμάτευσης καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να δώσει στη δημοσιότητα, ο υποψήφιος για την Προεδρία, Γιώργος Κολοκασίδης. Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Κολοκασίδης σημειώνει ότι, όσα λέει ο κ. Αναστασιάδης σε κυπριακό ακροατήριο, «δεν συνάδουν με όσα κάνει ο κ. Αναστασιάδης όταν διαπραγματεύεται το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού» και σε συνέχει αυτού καλεί σε δημοσιοποίηση των εγγράφων της διαπραγμάτευσης.

«Θεωρώ ότι ο κυπριακός λαός έχει κάθε δικαίωμα να ξέρει τις υποχωρήσεις που έκανε ο κ. Αναστασιάδης, τη στιγμή μάλιστα που οι Τούρκοι τις γνωρίζουν», αναφέρει ο κ. Κολοκασίδης και προσθέτει ότι «ο κυπριακός λαός έχει δικαίωμα να ξέρει εάν οι συνυποψήφιοι μου, οι κύριοι Αβέρωφ, Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης, συμφωνούν ή όχι με τα "δώρα" του κ. Αναστασιάδη».

Καταλήγει, δε, ότι «ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τον λαό και οι στενότεροι του συνεργάτες έχουν υποχρέωση να τοποθετηθούν δημοσίως».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top