Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα θα οριστικοποιηθεί το πλάνο διαχείρισης, το οποίο θα οδηγηθεί την Τέταρτη (31/8) ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σε πρώτο πλάνο αναμένεται να βρεθούν τα σχολεία και το πρωτόκολλό τους ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Η επιστροφή των καθηγητών και των μαθητών στα σχολεία αναμένεται να γίνει με προσκόμιση αρνητικού rapid test.
Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική για τα άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω.
Παράλληλα, όπως τονίζουν οι ειδικοί στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται οποιαδήποτε αυστηροποίηση των μέτρων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




