Άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Οι πρώτες πληροφορίες

Άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Οι πρώτες πληροφορίες

Άνοιξε πριν από λίγο, δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο, σε μια ώρα αναμένεται ότι, θα ανοίξει και δεύτερη λωρίδα αντίστοιχα, στο απέναντι ρεύμα με κατεύθυνση τη Λεμεσό

Να υπενθυμίσουμε ότι, κυκλοφοριακό κομφούζιο είχε δημιουργηθεί από το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο, λόγω των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE