Άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Οι πρώτες πληροφορίες

Άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Οι πρώτες πληροφορίες

Άνοιξε πριν από λίγο, δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο, σε μια ώρα αναμένεται ότι, θα ανοίξει και δεύτερη λωρίδα αντίστοιχα, στο απέναντι ρεύμα με κατεύθυνση τη Λεμεσό

Να υπενθυμίσουμε ότι, κυκλοφοριακό κομφούζιο είχε δημιουργηθεί από το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο, λόγω των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.