Άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Οι πρώτες πληροφορίες

Άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο – Οι πρώτες πληροφορίες

Άνοιξε πριν από λίγο, δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ άνοιξε δεύτερη λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο, σε μια ώρα αναμένεται ότι, θα ανοίξει και δεύτερη λωρίδα αντίστοιχα, στο απέναντι ρεύμα με κατεύθυνση τη Λεμεσό

Να υπενθυμίσουμε ότι, κυκλοφοριακό κομφούζιο είχε δημιουργηθεί από το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο, λόγω των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE