ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στον αυτοκινητόδρομο – Έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές – Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στον αυτοκινητόδρομο – Έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές – Δείτε φωτογραφίες

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αυτοκινητόδρομο ενώ, έχουν σχηματιστεί ουρές τεραστίων διαστάσεων.

Να σημειώσουμε ότι, κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει δημιουργηθεί από το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο, λόγω των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών - Όλες οι λεπτομέρειες για αποφυγή της ταλαιπωρίας - Φωτογραφία

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, απεικονίζεται η αυξημένη τροχαία κίνηση που έχει σχηματιστεί στον αυτοκινητόδρομο, καθώς και ο μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κλειστές λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών - Δείτε αναλυτικά για αποφυγή της ταλαιπώριας

Δείτε φωτογραφίες:

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οδικές εργασίες θα διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, στο πλαίσιο κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση ΑΙ, η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, που διεξάγεται σε 4 λωρίδες κυκλοφορίας στην ανατολική πλευρά θα μετατοπιστεί στη δυτική πλευρά του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου.

Η τροχαία κίνηση του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου από Λεμεσό προς Λευκωσία και αντίστροφα, θα διεξάγεται σε 2 λωρίδες κυκλοφορίας αντί σε 3 σε μήκος 2χλμ. περίπου στη δυτική πλευρά του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου. Η τροχαία κίνηση από την έξοδο της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου θα είναι απρόσκοπτη, ενώ η τροχαία κίνηση από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία μέσω του αυτοκινητόδρομου δεν θα διεξάγεται. Η κυκλοφορία από παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της JCC.

Η τροχαία κίνηση από τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό προς τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου θα διεξάγεται μέσω της νέας εξόδου που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του Έργου του Περιμετρικού, ενώ η κυκλοφορία από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι απρόσκοπτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντίστροφα θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας. Η τροχαία κίνηση από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία και από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό δεν θα διεξάγεται τις συγκεκριμένες ώρες. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή πλησίον της JCC. Η τροχαία κίνηση από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό θα διεξάγεται από την είσοδο του Κοτσιάτη.

Σημειώνεται ότι η πιο πάνω διευθέτηση θα διαρκέσει για περίοδο 5 μηνών περίπου.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες, μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφικά απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top