Στο «Παπαδόπουλος» για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ, δεν τον πτοούν οι απουσίες - Η πιθανή ενδεκάδα του Σωφρόνη

Στο «Παπαδόπουλος» για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ, δεν τον πτοούν οι απουσίες - Η πιθανή ενδεκάδα του Σωφρόνη

Με σημαντικές απουσίες, αλλά και αισιοδοξία για τη νίκη, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00) την Ανόρθωση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" μετράνε ήδη δύο χαμένους βαθμούς από την πρεμιέρα απέναντι στην Πάφο και δεν θέλουν να έχουν νέες απώλειες, αφού θα βρεθούν με το... "καλημέρα" στο -4 ή στο -5 από την κορυφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.