Γιώτα Δαμιανού: Ο σύζυγος της βγήκε στην εκπομπή! Δείτε την αντίδραση της – Βίντεο

Γιώτα Δαμιανού: Ο σύζυγος της βγήκε στην εκπομπή! Δείτε την αντίδραση της – Βίντεο

Δεκατέσσερα χρόνια μαζί κλείνουν σήμερα Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου η Γιώτα Δαμιανού και ο σύζυγος της Γιώργος Νεοφύτου.  Ο πρώην καλαθοσφαιριστής και η παρουσιάστρια της εκπομπής του SIGMA «Ήρθε κι Έδεσε» έχουν την επέτειο τους.

Μάλιστα όπως έγραψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζω εσένα που ήρθες στην ζωή μου ! εμένα που με έκανες καλύτερο άνθρωπο! εμάς που μαζί προχωράμε 14 χρόνια και συνεχίζουμε . Happy anniversary my love❤️ @neophytou_giorgos»

Μάλιστα βγήκε και στην πρωινή εκπομπή του SIGMA.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE