Γιώτα Δαμιανού: Ο σύζυγος της βγήκε στην εκπομπή! Δείτε την αντίδραση της – Βίντεο

Γιώτα Δαμιανού: Ο σύζυγος της βγήκε στην εκπομπή! Δείτε την αντίδραση της – Βίντεο

Δεκατέσσερα χρόνια μαζί κλείνουν σήμερα Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου η Γιώτα Δαμιανού και ο σύζυγος της Γιώργος Νεοφύτου.  Ο πρώην καλαθοσφαιριστής και η παρουσιάστρια της εκπομπής του SIGMA «Ήρθε κι Έδεσε» έχουν την επέτειο τους.

Μάλιστα όπως έγραψε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζω εσένα που ήρθες στην ζωή μου ! εμένα που με έκανες καλύτερο άνθρωπο! εμάς που μαζί προχωράμε 14 χρόνια και συνεχίζουμε . Happy anniversary my love❤️ @neophytou_giorgos»

Μάλιστα βγήκε και στην πρωινή εκπομπή του SIGMA.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.