Πανικός με την… πίσω όψη της Ασημίνας - Τρώει φρούτα και κολάζει -Δείτε φωτογραφίες

Πανικός με την… πίσω όψη της Ασημίνας - Τρώει φρούτα και κολάζει -Δείτε φωτογραφίες

Η Ασημίνα απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες και ενθουσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες που τους χαρίζει.

Η πρώην παίκτρια του Survivor πόζαρε ξαπλωμένη φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και τρέλανε το Instagram. H σύντροφος του Χρήστου Δάντη στις φωτογραφίες που ανέβασε απολαμβάνει τα φρούτα της και μοιάζει πιο χαλαρή από ποτέ.

Η εντυπωσιακή παίκτρια που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στη Σκόπελο από όπου ανέβασε και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα.

Όπως ήταν φυσικό οι φίλοι της ενθουσιάστηκαν κυρίως με την… πίσω όψη της και αποκάλεσαν τυχερό τον Χρήστο Δάντη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE