«Τσάκωσαν» Λεμεσιανό στο οδόφραγμα της Πύλας – Έκρυψε την «πραμάτεια» του κάτω από τα καθίσματα του οχήματος

«Τσάκωσαν» Λεμεσιανό στο οδόφραγμα της Πύλας – Έκρυψε την «πραμάτεια» του κάτω από τα καθίσματα του οχήματος

Στη σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 40χρονος από τη Λεμεσό επισκέφθηκε το χωριό Πύλα και αγόρασε μεγάλη ποσότητα καπνικών από τα κατεχόμενα, 15 περίπου κούτες, ενώ μετά την έξοδο του από το οδόφραγμα ανακόπηκε από μέλη του ΑΠΕ Λάρνακας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα καπνικά προϊόντα βρέθηκαν κάτω από τα καθίσματα και μέσα σε ταπετσαρίες του οχήματος.

Οι υπεύθυνοι του τελωνείου προχώρησαν στη σύλληψη του 40χρονου και την παρακράτηση του οχήματος, ενώ ο ίδιος αφού κατέβαλε το ποσό των 1.500 ευρώ του επέστρεψαν το όχημα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας ο 40χρονος δήλωσε στις Αρχές ότι είναι άνεργος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE