ΚΥΠΡΟΣ

Πλήθος κόσμου ακουληθεί τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου ακουληθεί τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Παλμός και ενθουσιασμός από χιλιάδες κόσμου επικράτησε κατά τη χτεσινή συγκέντρωση φίλων και υποστηριχτών του Αβέρωφ Νεοφύτου στη Λευκωσία.

Μια από τις μαζικότερες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων έγινε πραγματικότητα, με τον ίδιο τον Αβέρωφ Νεοφύτου να δηλώνει τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια του για την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στάθηκε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα τα οποία αποτελούν τις σύγχρονες προκλήσεις για την Κύπρο του σήμερα και του Αύριο.

Από το κυπριακό και την οικονομία, το μεταναστευτικό, και από την παγκόσμια κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία ως και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των θεσμών στη χώρα μας μέσα από την αναθεώρηση του Συντάγματος την οποία έθεσε στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλυσε συνοπτικά και συγκροτημένα το όραμά του για την επόμενη μέρα της Κύπρου, με μια ηγεσία η οποία όπως ανέφερε θα πρέπει να είναι ικανή να κρατήσει γερά το τιμόνι, να προφυλάξει την Κύπρο από την καταιγίδα που ξεσπά στο εσωτερικό και το εξωτερικό, να αντιμετωπίσει την ακρίβεια και την αύξηση του κόστους ζωής που κατατρώει τα εισοδήματα, να προστατεύσει τους ευάλωτους, να αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση και δώσει προοπτική στους νέους και τις νέες μας.

Αναλύοντας δε το τι καθιστά τη δική του υποψηφιότητα την καταλληλότερη, σημείωσε ότι αυτή δεν είναι σκάφος ανερμάτιστο. «Δεν είναι μια απροσδιόριστη κοινοπραξία πολιτικών ή άλλων συμφερόντων και φιλοδοξιών.

Δεν είμαι ανεξάρτητος αλλά ούτε και εξαρτημένος. Έχω ταυτότητα και ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις. Ξέρετε και πως θα κυβερνήσω. Ξέρετε με ποιους θα κυβερνήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εποχή της αναταραχής, κατέληξε ο κ. Νεοφύτου, της αβεβαιότητας και των ραγδαίων αλλαγών, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από πυξίδα, καθαρή κατεύθυνση και σταθερή γραμμή. Για να μη διακινδυνεύσουμε όσα πετύχαμε ως τώρα και να διασφαλίσουμε ότι η χώρα θα έχει ασφάλεια και σταθερότητα και να μπορεί να κτίσει ένα πιο αισιόδοξο αύριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top