Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Ένοχος κρίθηκε άντρας για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου, η απόφαση λήφθηκε κατόπιν διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα αφορούν βιασμό, σε δύο περιπτώσεις, καθώς και αγγίγματα και φιλιά σε ανήλικη.

Όπως αναφέρεται η ανήλικη είναι θυγατέρα της συζύγου του και τα αδικήματα διαπράχθηκαν όταν διέμεναν στο ίδιο σπίτι το έτος 2018 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Η υπόθεση ορίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 για αγόρευση προς μετριασμό της ποινής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE