Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Ένοχος κρίθηκε άντρας για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου, η απόφαση λήφθηκε κατόπιν διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα αφορούν βιασμό, σε δύο περιπτώσεις, καθώς και αγγίγματα και φιλιά σε ανήλικη.

Όπως αναφέρεται η ανήλικη είναι θυγατέρα της συζύγου του και τα αδικήματα διαπράχθηκαν όταν διέμεναν στο ίδιο σπίτι το έτος 2018 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Η υπόθεση ορίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 για αγόρευση προς μετριασμό της ποινής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE