Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Ένοχος κρίθηκε άντρας για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου, η απόφαση λήφθηκε κατόπιν διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα αφορούν βιασμό, σε δύο περιπτώσεις, καθώς και αγγίγματα και φιλιά σε ανήλικη.

Όπως αναφέρεται η ανήλικη είναι θυγατέρα της συζύγου του και τα αδικήματα διαπράχθηκαν όταν διέμεναν στο ίδιο σπίτι το έτος 2018 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Η υπόθεση ορίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 για αγόρευση προς μετριασμό της ποινής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.