Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Ένοχος κρίθηκε άντρας για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου, η απόφαση λήφθηκε κατόπιν διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα αφορούν βιασμό, σε δύο περιπτώσεις, καθώς και αγγίγματα και φιλιά σε ανήλικη.

Όπως αναφέρεται η ανήλικη είναι θυγατέρα της συζύγου του και τα αδικήματα διαπράχθηκαν όταν διέμεναν στο ίδιο σπίτι το έτος 2018 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Η υπόθεση ορίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 για αγόρευση προς μετριασμό της ποινής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτελεστικό Γραφείο ΔΗΣΥ: Υιοθετήθηκε η εισήγηση για τον Νίκο Σύκα – Πότε συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος

Εκτελεστικό Γραφείο ΔΗΣΥ: Υιοθετήθηκε η εισήγηση για τον Νίκο Σύκα – Πότε συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνήλθε εκτάκτως σήμερα το πρωί και υιοθέτησε την εισήγηση της Προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, σχετικά με τον βουλευτή Νίκο Σύκα, εναντίον του οποίου εκκρεμεί καταγγελία για φερόμενο ξυλοδαρμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE