Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Κρίθηκε ένοχος - Κακοποιούσε σεξουαλικά την θυγατέρα της συζύγου του

Ένοχος κρίθηκε άντρας για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου, η απόφαση λήφθηκε κατόπιν διαδικασίας, η οποία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Τα αδικήματα αφορούν βιασμό, σε δύο περιπτώσεις, καθώς και αγγίγματα και φιλιά σε ανήλικη.

Όπως αναφέρεται η ανήλικη είναι θυγατέρα της συζύγου του και τα αδικήματα διαπράχθηκαν όταν διέμεναν στο ίδιο σπίτι το έτος 2018 μέχρι τον Μάϊο του 2019.

Η υπόθεση ορίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 για αγόρευση προς μετριασμό της ποινής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE