ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν εικόνες από Γυμνάσιο στη Λευκωσία: Διευθυντής τραβάει με βίαιο τρόπο μαθητή - Όσα ισχυρίζεται ο ίδιος

Σοκάρουν εικόνες από Γυμνάσιο στη Λευκωσία: Διευθυντής τραβάει με βίαιο τρόπο μαθητή - Όσα ισχυρίζεται ο ίδιος

Κάτω από άσχημες συνθήκες ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά 2022-2023, σήμερα Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου, καθώς εκτός από το θέμα των αποβολών μαθητών λόγω κουρέματος από το Γυμνάσιο τις Λάρνακας και τις καταγγελίες προς τον διευθυντή, ένα νέο περιστατικό βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για Γυμνάσιο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με καταγγελία που ήρθε μέσα από βίντεο, φαίνεται ο διευθυντής του σχολείου, να τραβά με βίαιο τρόπο ένα μαθητή, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Μάλιστα στο βίντεο που τραβάνε μαθητές την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το συμβάν, ακούμε τις φωνές άλλων παιδιών να φωνάζουν «βοηθήστε τον» και ότι «αυτό είναι παράνομο».

Όπως ισχυρίστηκε ο Διευθυντής σε επικοινωνία που είχε με τον Alpha και την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, το πρωί πριν κτυπήσει το κουδούνι, 4-5 κουκουλοφόροι μαζί με ομάδα μαθητών άναψαν καπνογόνα στον όροφο του σχολείου. 

«Ανέβηκα τρέχοντας στον όροφο και έπιασα ένα κουκουλοφόρο από πίσω από την κουκούλα. Δοκίμαζε να φύγει και τον κρατούσα για να βγάλει την κουκούλα.», είπε χαρακτηριστικά.

«Ως διευθυντής οφείλω να προστατεύω τους μαθητές από εξωσχολικούς και αγνώστους και γι’ αυτό προσπάθησα να τον ακινητοποιήσω. Σε καμία περίπτωση δεν κτύπησα, απλά τραβούσα δυνατά την κουκούλα», συμπλήρωσε.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ο δικηγόρος της υπόθεσης κ. Αλέξης Αλεξάνδρου ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος μαθητής δεν φορούσε κουκούλα, ενώ έχει το πρόσωπο του μέσα οτι φανέλα, καθώς όπως ισχυρίζεται ότι την έβαλε γιατί τον έκαιγαν τα μάτια του από τα καπνογόνα

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top