«Άδειασε» η τσέπη του 31χρονου που έτρεχε με 258 στον αυτοκινητόδρομο - Του απαγορεύτηκε και η οδήγηση

«Άδειασε» η τσέπη του 31χρονου που έτρεχε με 258 στον αυτοκινητόδρομο - Του απαγορεύτηκε και η οδήγηση

Πρόσωπο ηλικίας 31 ετών, το οποίο εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 258 ΧΑΩ αντί 100, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και απαγόρευση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, η οποία ορίστηκε στις 15/09/2022.

Το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αφού κινείτο με ταχύτητα 258 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Επίσης, ο 31χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 48μg% αντί 22μg%.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE