«Άδειασε» η τσέπη του 31χρονου που έτρεχε με 258 στον αυτοκινητόδρομο - Του απαγορεύτηκε και η οδήγηση

«Άδειασε» η τσέπη του 31χρονου που έτρεχε με 258 στον αυτοκινητόδρομο - Του απαγορεύτηκε και η οδήγηση

Πρόσωπο ηλικίας 31 ετών, το οποίο εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 258 ΧΑΩ αντί 100, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και απαγόρευση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, η οποία ορίστηκε στις 15/09/2022.

Το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αφού κινείτο με ταχύτητα 258 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Επίσης, ο 31χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 48μg% αντί 22μg%.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE