ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μπέρδεψε» τον αυτοκινητόδρομο με πίστα ταχύτητας - Δεν θα πιστεύετε με πόσα έτρεχε 31χρονος

«Μπέρδεψε» τον αυτοκινητόδρομο με πίστα ταχύτητας - Δεν θα πιστεύετε με πόσα έτρεχε 31χρονος

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 258 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 31χρονος, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, ο 31χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 48mg αντί 22μg.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες βράδυ σε περιοχή της Πάφου, αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 127 ΧΑΩ αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν 34χρονος, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ποσόστα κάνναβης.

Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και της Τροχαίας Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top